TOP SNACK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Top Snack. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:14 Frietjes waren te zout
14 sep 2022 om 22:18 Je kon niet kiezen welke ribbetjes dus zie je nadien als je lap krijgt 1/4vlees 2/4 vet 1/4 bot en dan grotten bant frituur ernaast en de koude pla trok ook op niets veruit slecht en schandalig voor die prijs
29 aug 2022 om 11:59 Zeer snelle en correcte bezorging, maar portie spare ribs was zeer klein en meer vet dan vlees. Tegenvaller.
27 aug 2022 om 20:52 Top de 3de maal dat we er bestellen en is echt lekker eten. Wij bestellen er nog!
25 aug 2022 om 18:21 Super lekker eten !! Ons nieuwe favoriete!
13 aug 2022 om 5:31 Niet lang moeten wachten eten was er snel. Broodje weinig saus en heel weinig vlees tussen en bakje frieten 3euro voor een bodem frietjes.
1 aug 2022 om 9:34 Kapsalon was top! Pizza margherita minder. Net op tijd gezien dat de drank er niet bij zat, wel bezorger nog kunnen verwittigen. En alsnog drank bezorgd gekregen.
31 jul 2022 om 19:35 Ribben waren erg droog en bijna geen vlees aan Was meer vet aan dus eerlijk te veel betaald voor 5 stukjes dit is geen aanrader frieten plat en waren koud
29 jul 2022 om 20:27 Ice tea en .Saus zat er niet bij. Bij alles was er mais in het eten, er zijn mensen die dit niet lusten en je kon dit niet opvoorhand doorgeven stond ook niet vermeld.Mijn durum zat weinig vlees en weinig saus tussen.Spare ribs waren lekker
29 jul 2022 om 19:18 Wij hadden taco’s besteld was een grote teleurstelling ! Waren vierkant gevouwen wraps met frietjes en amper vlees erin! Turkse pizza was ook geen topper:-s Spijtig niet voor herhaling vatbaar !
29 jul 2022 om 11:18 Roze garnalen zijn voor mij geen scampi. Ik had een scampi schotel besteld
28 jul 2022 om 21:54 Heel lekker en snelle correcte levering.