TOP SNACK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Top Snack. Meer weten? Ontdek meer

4 nov 2022 om 17:09 Lekker, maar de durums mogen toch wat beter gevuld zijn.
28 okt 2022 om 20:37 Stipt op tijd. Eten was lekker,niets op aan te merken
28 okt 2022 om 18:07 Top!
23 okt 2022 om 15:46 Zeer lekkere pizza. Pepperoni pizza genomen maar er mocht wat meer salami op naar mijn smaak. Vriendin had pasta 4 kazen en was ook zeer lekker. Alles warm en snel geleverd. Zeker aanrader.
17 okt 2022 om 6:36 Snel geleverd, heel lekker en vriendelijk!
8 okt 2022 om 8:18 Het is altijd lekker ze zijn vriendelijk
7 okt 2022 om 22:22 Vaste Klant
2 okt 2022 om 20:14 Frietjes waren te zout
14 sep 2022 om 22:18 Je kon niet kiezen welke ribbetjes dus zie je nadien als je lap krijgt 1/4vlees 2/4 vet 1/4 bot en dan grotten bant frituur ernaast en de koude pla trok ook op niets veruit slecht en schandalig voor die prijs
29 aug 2022 om 11:59 Zeer snelle en correcte bezorging, maar portie spare ribs was zeer klein en meer vet dan vlees. Tegenvaller.
27 aug 2022 om 20:52 Top de 3de maal dat we er bestellen en is echt lekker eten. Wij bestellen er nog!
25 aug 2022 om 18:21 Super lekker eten !! Ons nieuwe favoriete!